La coral infantil de l’EMMA a la trobada de corals provincial del SCIC

Aquest diumenge 16 de maig hi va haver El Juguem Cantant, una trobada de corals organitzada pel SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) on nens i nenes de tota la província es troben per cantar junts, en aquest cas, la bonica cantata de “El Follet valent”. En aquesta ocasió la Trobada va ser al CEIP Cèsar August de Tarragona.

De bon matí es van trobar totes les corals i després d’esmorzar, es va fer un assaig conjunt. Tot seguit hi va haver un taller, on els nens es van construir corones amb els diferents personatges de la cantata. En acabar, va arribar l’hora de dinar, i quan tothom va tenir la panxa ben plena una conta-contes els va explicar una història per relaxar-los abans del concert i van jugar una estona. Va arribar l’hora de preparar-se pel concert, que va començar a les 17:00 hores i on nens i pares s’ho van passar d’allò més bé, els uns cantant i els altres escoltant tot i que els pares també van acabar cantant una cançó conjunta. La jornada va ser molt divertida i el concert va ser tot un èxit.2 1

Feu un comentari