4t concert “EMMA en petit format” – The Fat Band EMMA’s Project

El passat 29 de maig ,dins del concurs de Paelles que es celebra cada any a Alcover, l’EMMA va presentar el seu quart concert del cicle “EMMA en petit format”. En aquesta ocasió ens van oferir una producció feta en casa formada per alumnes, professors i amics de l’escola.

A les 16.30h va començar el concert amb un plaça Nova plena de gent. Per aquesta nova formació el concert va ser molt important ja que era la seva estrena i en molts casos la primera vegada que interpretaven aquest tipus de repertori. Va ser un concert ple d’estils diferents dins de la formació de Big Band. Vam poder sentir clàssics de Duke Ellington, temes més rockeros i fins i tot l’estrena d’una composició feta expressament per al grup  pel pianista de la formació Oscar Pacheco. Com a sorpresa vam contar amb la aparició de Debbie Palfreyman, cantant amiga de l’escola que ens va deixar bocabadats amb un parell de temes. El públic va quedar molt satisfet d’aquest concert i per als musics va ser una gran estrena que confien sigui només el principi d’una intensa vida musical per aquest projecte.

Desde l’Emma us emplacem per a l’últim concert del cicle que serà el diumenge 13 de juny a l’Església vella amb el “Grup de metall i percussió” del Conservatori de Tarragona ja que el concert programat per al 5 de juny ha sigut aplaçat per la propera edició per motius aliens a l’organització

4 3

Feu un comentari