“Crònica concert 6 de novembre de 2010, 8 del vespre a la Casa de cultura d’Alcover”.

Quan  assistim a un concert coral gairebé ens imaginem el de sempre, un grup de cantaires dirigits per un director/ra i  que entonen un repertori més aviat conegut per tots. Doncs el que vam escoltar aquest passat dissabte a la Casa de Cultura va ser totalment “atípic”.

El “Cor juvenil divisi de Valls” ens va oferir el seu espectacle “Menú degustació”;  centrat en un  repertori amb armoníes multiculturals i  una acurada posada en escena.

Les seves joves integrants es van guanyar de seguida la simpatía del públic i , juntament amb la seva directora Imma Piñas fins i tot  van fer ballar a grans i petits una dansa sudafricana.

Ens van oferir peces de tot el món amb un toc d’humor demostrant-nos que és possible el teatre-musical-coral. Fou un concert original a on les cantaires van cantar amb el cor, i això  té actualment un gran valor.

6 5

Feu un comentari