Audició musical al Centre de Dia d’Alcover

El Centre de Dia d’Alcover, en el seu setè aniversari va organitzar un seguit d’actes. per la seva cel·lebració. L’Escola Municipal de Música d’Alcover “EMMA” també aquest any hi ha participat aportant-hi, com no pot ser d’altra manera, la part musical.

El divendres 13 de novembre a la tarda diversos alumnes de l’escola els van oferir una audició musical. S’hi van poder escoltar peces de diveros compositors i instruments. els  participants van tocar  piano, saxo, flauta travessera, guitarra i cant…

El públic assistent, tant d’avis del centre com també de públic en general, van aplaudir els joveníssims instrumentistes per la seva magnífica interpretació. La festa va acabar amb un bo i abundós berenar preparat per les monitores del centre7 6

Feu un comentari