1r Concert de Tardor’09 “Atientas”

El cicle de ‘Concerts de Tardor’ d’aquest any es va encetar amb una gran actuació del trio ‘A Tientas’. Aquesta formació esta composta per Gerard Marsal a la flauta, Georgy Olshanetsky a la guitarra i Luis Chacón a la percussió.

Tal com van explicar ells mateixos, la música d’aquest grup, prové d’un mestissatge partint de dos dels seus principals gustos musical: el jazz i el flamenc. Conjuntant aquestes dues formes tant particulars d’entendre la música, van ser capaços de submergir al públic de la sala Excelsior, envoltant-lo en un ambient sonor de gran qualitat.

Varen tocar set temes, amb els quals va quedar ben demostrat, que la conjunció entre les armonies jazzístiques i els ritmes provinents del flamenc poden convertir-se en una amalgama musical molt atraient.

Aquest plantejament tant arriscat d’entendre la música, els ha permès rebre el reconeixement de la crítica tant a nivell nacional com de fora l’estranger.

9 8

Feu un comentari