“Emocions Musicatritzades”

Sota el suggerent títol, Emocions Musicatritzades, l’EMMA va presentar aquest espectacle el passat dimarts 13 d’octubre a les 22hs a la Casa de Cultura “Ca Cosme” d’Alcover dins el marc de la setmana d’entre festes, setmana que comprèn des de la Fira dels Bandolers fins a la Festa Major. La intenció d’aquest acte en petit format era combinar la música i el teatre, el professional amb l’amateur, l’alegria i la tristesa, l’odi i l’amor, i donar com a resultat un espectacle sorprenent apte per a totes les edats. La secció musical va anar a càrrec del conjunt de guitarres Brower format per 9 guitarristes de l’escola de música dirigits per Jordi Adserà. Aquest conjunt va acompanyar el text dramatitzat que van protagonitzar les actrius Bàrbara Flores i Iolanda López, i l’actor Raul Molina, els tres naturals de Valls i amb dilatada trajectòria dins el cap de la interpretació. Actors i músics van interaccionar contínuament provocant contrastades emocions a flor de pell a un públic molt proper que omplia el vestíbul, el qual va poder esclatar en rialles, trencar el plor, assaborir l’enginy del discurs, recordar intemporals melodies musicals de Frank Sinatra, Lluís Llach, Pau Casals,… Una interpretació, una producció, una organització i, a destacar, una direcció artística a càrrec de Bàrbara Flores, magnífiques que va deixar al públic realment sorprès i encantat amb aquesta innovadora proposta.

2

1

Feu un comentari