Benvinguts/des a un nou curs molt especial!

Benvinguts/des alumnes a un nou curs a l’EMMA que iniciem amb més ganes i il·lusió que mai!

Us informem que estem oberts per a consultes i matrícules des de l’1 de setembre en horari de secretaria: dilluns, dimarts i dijous de 16:30h a 19:30h, per telèfon al 977.76.06.65 i per email a secretaria@emmalcover.cat. Donada la situació excepcional que estem vivint, la matrícula romandrà oberta tot el setembre.

També dir-vos que estem posant el màxim d’esforç per poder obrir amb totes les mesures de prevenció i tots els protocols de desinfecció segons normativa vigent. Aquest estiu hem estat adaptant els espais, engrandint aules i tirant envans a terra per poder garantir les mesures de distanciament i ventilació adequades. En breu, publicarem el “Pla d’obertura de centre” amb tota la documentació.

Durant els propers dies, ens posarem en contacte amb vosaltres per acabar de formalitzar la matrícula, horaris, decidir les optatives, convalidacions amb institut, etc.

El curs està previst de començar-lo el proper 17 de setembre amb totes les garanties. Us enllacem el CALENDARI ACADÈMIC CURS 2020-2021>>

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Fins molt aviat!!!