L’EMMA inicia el curs amb Producció Musical i Timbal Tradicional com a grans novetats

A l’EMMA s’estan fent els últims preparatius per iniciar un nou curs amb les màximes mesures preventives COVID i amb importants novetats en l’oferta formativa.

Des de fa temps, l’EMMA aposta per les noves tecnologies en els processos creatius. Aquest curs però, desplegarà una completa oferta formativa en Producció Musical i DJ única i pionera en escoles municipals de música a la província. A més es comptarà amb una aula completament equipada, dedicada exclusivament a aquesta disciplina.

Oferta formativa en Producció Musical i DJ única i pionera en escoles municipals de música a la província

La Producció Musical té un pes decisiu en les creacions de tots els artistes actuals com Rosalia, Ed Sheeran, Billie Eilish, Jacob Collier,… o qualsevol artista de música electrònica. És la disciplina que permet treballar amb l’àudio digital, enregistraments, instruments virtuals, efectes,… potenciant la creativitat sense límits. És imprescindible per a qualsevol músic actual per excel·lir en la seves produccions i és una gran via d’entrada a la música per la gent que no té formació musical però que hi té un gran interès. A més a més, gràcies a l’evolució tecnològica actual, el material necessari per fer producció musical és molt assequible econòmicament i, per tant, una via molt democràtica d’accedir a la creació musical per a tots els públics.

És per aquest motiu que l’EMMA aposta fort per la Producció Musical i vol oferir tot tipus de cursos, formats i especialitzacions. El curs s’iniciarà amb els cursos anuals de Producció Musical pels alumnes avançats però, aquest mateix octubre es presentarà un nou curs intensiu de Producció de Música Electrònica que impartirà un especialista en la matèria. S’oferirà per a tot tipus de públics amb o sense formació musical prèvia, en grups reduïts i a preus públics. Després de Nadal, es presentarà el nou curs intensiu de DJ (disc jockey) impartit per un DJ resident en actiu d’una gran discoteca.

Cursos intensius en Producció de Música Electrònica i DJ per a tots els públics a preus públics

Els alumnes gaudiran d’unes instal·lacions recentment adaptades al mateix edifici de l’EMMA, l’Aula de Producció, i equipades amb tot el material tecnològic necessari el qual s’anirà ampliant en funció dels cursos que es vagin oferint.

L’altre gran novetat serà la Percussió Tradicional amb instruments com el timbal de grallers, pandereta, pandero, castanyoles, timbal fondo de diables, etc. i classes especialitzades per grups de música tradicional i popular amb assessoria de composició i arranjaments per a aquestes formacions. Amb aquestes noves incorporacions, l’EMMA pretén potenciar la música tradicional i popular i recolzar les agrupacions locals.

Percussió Tradicional amb instruments com el timbal de grallers, pandereta, pandero, castanyoles, timbal fondo de diables, etc

S’està treballant per obrir, en breu, el servei de lloguer d’espais d’assaigs. L’EMMA disposa de la recentment remodelada Aula de Combo amb un rider molt complet d’instruments de acústics, electrònics i microfonia per a realitzar-hi assajos i enregistraments de tot tipus d’agrupacions. A més compta amb un sistema digital d’enregistrament multipista que permet gravar digitalment un grup complet amb un sol click. És un equipament ideal que cobreix totes les necessitats que pot tenir un grup tant per assajar-hi com per enregistrar-hi que es vol posar a disposició de tota la ciutadania.

L’inici de tota l’activitat lectiva es preveu pel proper 17 de setembre i des de l’1 de setembre les instal·lacions estan obertes per a matrícules i consultes. Donada la situació excepcional que estem vivint, la matrícula romandrà oberta tot el setembre. L’horari d’atenció al públic és dilluns, dimarts i dijous de 16:30h a 19:30h, al telèfon al 977.76.06.65 i a l’email secretaria@emmalcover.cat. Tota la informació a www.emmalcover.cat.

Nou servei de lloguer d’espais d’assaigs i enregistrament per a grups