Presentació de la Festa de les Caramelles 2017

El proper divendres a les 20h a Ca Cosme, es farà la presentació de la nova Festa de les Caramelles que l’Associació EMMA Cultura recupera aquest 2017. Després de bastants anys sense caramelles, Alcover es planteja la seva recuperació en un nou format i amb gent d’antigues i de noves generacions.

En aquesta sessió de presentació s’explicarà què han estat les caramelles a Alcover històricament, escoltarem testimonis d’antics caramellaires i s’explicarà com es planteja la recuperació d’aquesta festa i el programa d’actes previst per aquest 2017.

Aquest projecte és Iniciativa de l’Associació EMMA Cultura, amb la col·laboració i suport de moltes associacions culturals i musicals de la vil·la com CEA, Cercle d’Amics, Cor Parroquial, Coral “Estela”, Coral d’adults de l’EMMA, Cor de gospel “Singtons”, Les Veus d’Alcover, orquestrina tradicional “Toca’m el Xotis”, Xaranga de l’EMMA, Escola d’Adults, Parròquia de l’Assumpció, Ca Cosme, Ajuntament d’Alcover,…

Us convidem a la presentació de la nova Festa de les Caramelles, una bonica tradició que recuperem aquest 2017 i que ens fa molta il·lusió poder compartir amb tots vosaltres.

Logotip de la festa: