Els conjunts de pianos a Pinzellades Musicals

El passat dissabte 18 de febrer a la tarda a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, dos conjunts de pianos de l’EMMA van participar en el cicle musical “Pinzellades Musicals”,organitzat des de l’Escola Municipal de Música de Tarragona amb la col·laboració de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, que pretén treure la música de l’aula i donar la oportunitat als estudiants de música més joves de les nostres escoles de poder exhibir la seva música en un context obert al públic i de concert.

Els conjunts de pianos de l’EMMA són agrupacions d’alumnes de piano del mateix nivell on es practica la música de conjunt. El repertori és variat i inclou música moderna, bandes sonores,… En aquesta ocasió escoltarem alumnes de 3r curs d’elemental.

El primer conjunt de pianos format per Anamaria Popa, Marina Gomis, Júlia Puig i Júlia de Luca van interpretar: “Lazy afternoon in Dallas” de Martha Mier, “Skateboard Boogie” de Martha Mier i “La bella i la bèstia” (Disney) d’ Alan Menken. El segon conjunt, format per Blanca Isern, Paula Robles, Jing Sans i Maria Subirats, van interpretar: “Country Ragtime” de  Martha Mier, “Suwannee River Blues” de Martha Mier i “Cercle de la vida” (Rey León) d’Elton John.

L’EMMA va valorar molt positivament l’experiència, per una banda, la possibilitat d’actuar en un auditori de referència en el territori i per l’altra, la possibilitat d’intercanviar experiències i de visualitzar el treball de les agrupacions entre les escoles participants.

Recull de fotografies: