La coral elemental canta amb el Cor Ciutat de Tarragona al Concert de Nadal

La coral elemental de l’EMMA, que comprèn l’alumnat d’entre 7 i 12 anys, va col·laborar amb el Cor Ciutat de Tarragona al tradicional concert de Nadal programat pel Convent de les Arts el dia de Sant Esteve.

El repertori escollit van ser tres nadales arranjades per a cor i piano pel compositor català Albert Guinovart, “El desembre congelat”, “Fum, fum, fum” i “El dimoni escuat”, que la coral va estar treballant durant el primer trimestre a la classe de coral. El concert va ser dirigit per Josep Prats, director del Cor Ciutat de Tarragona, i acompanyat a la guitarra per Esteban Donadio i al piano per David Ferré.

Participants i acompanyants van gaudir d’una bona experiència musical amb aquesta col·laboració de l’EMMA amb la programació estable del Convent de les Arts i es van desitjar unes bones festes i immillorable any nou.

Vídeo de l’actuació:

[su_youtube url=”https://youtu.be/slV2GIZkTbA”]