Happy Hour a l’antiga bassa de l’Hort de Sant Antoni

portadaEl passat dimecres, l’EMMA va organitzar, sota el concepte de Happy Hour, un festival de música moderna i creativa a les 19h a l’antiga bassa de l’Hort de Sant Antoni situada als exteriors de l’EMMA. Amb una ambientació pròpia de bar musical, amb tauletes i cadires, el nombrós públic va gaudir d’una bona estona de música en directe a la fresca acompanyada d’un refresc gràcies al servei de barra que van muntar un grup de pares i mares que van voler col·laborar amb la festa.

El concert va iniciar-se amb la 2a Mostra de Joves Compositors de l’EMMA, on alumnes d’instrument van presentar i interpretar composicions pròpies que havien realitzat durant el curs escolar amb l’ajuda dels seus professors. Les interpretacions, totes elles molt originals i creatives, van estar degudament acompanyades del seu corresponent vestuari, maquillatge i escenografia.

Seguidament, van actuar diversos “minicombos” que són agrupacions d’alumnes espontànies que es van formar expressament per aquest concert, els combos estables de música moderna de l’escola, el grup de gospel “SingTons” i la Xaranga de l’EMMA.

En acabar les actuacions musicals hi hagué un sopar social i un concurs de karaoke que va permetre allargar la vetllada amb les interpretacions espontànies de petits i grans. El públic va gaudir i aplaudir molt la iniciativa.