Festival de final de curs al Convent de les Arts

13418976_10154860691421124_280421569741856510_nEl passat dijous, l’EMMA va organitzar el tradicional Festival de Final de Curs al Convent de les Arts d’Alcover.

En aquesta ocasió van actuar els conjunts i agrupacions instrumentals de l’escola com la banda, conjunts de guitarres, conjunts de pianos, i les agrupacions vocals com la coral infantil, coral elemental, coral d’adults i les “Veus d’Alcover”.

A l’inici de l’acte es va projectar el vídeo-resum de l’espectacle anual de l’EMMA, “La banda sonora de la teva infància”, estrenat el passat 16 de maig al mateix Convent de les Arts.

El plat fort va arribar amb la cantata infantil “La vaca Florinda”. Amb una ambientació pròpia d’una granja i projeccions, la coral infantil acompanyada per un grup de músics i una sèrie de personatges teatrals i narradors, van escenificar aquesta cantata amb gran èxit.

Al final de l’acte, es van lliurar els diplomes de final d’estudis als alumnes que han completat el nivell elemental de música a l’escola i es va acabar de forma reivindicativa amb la interpretació de la cançó “Pluja de Sons” de la iniciativa “Dóna la nota” que recolza la presència de la música en l’educació general.

El públic, que omplia l’auditori, va gaudir prop de dues hores d’un espectacle molt divers on els alumnes en van ser els protagonistes amb les seves actuacions.