La Coral Infantil canta “La vaca Florinda” a la Llar d’Infants d’Alcover

IMG_20160614_112046El passat dimarts 14 de juny al matí, la Coral Infantil de l’EMMA, dirigida per Marta de Lucas, va protagonitzar una actuació a la Llar d’Infants d’Alcover. La trentena i escaig de nens i nenes de la coral van interpretar la cantata que han preparat aquest curs “La vaca Florinda”, una de les cantates de major èxit entre l’alumnat de 3 a 7 anys..

El públic de la Llar d’Infants, de 0 a 2 anys, havien estat escoltant el disc la cantata els dies previs a l’actuació i les professores els havien explicat el conte en que es basa la cantata.

Des de l’EMMA, volem agrair a tot el personal docent de la Llar d’Infants i del CEIP “Mare de Déu del Remei” la seva bona predisposició i col·laboració en les diferents activitats que s’han fet conjuntament aquest curs. Pensem que l’educació dels infants es responsabilitat de totes les entitats educatives del poble i que cal unir esforços en aquesta tasca tant important pel present i futur de la nostra societat.

IMG_20160614_111427