L’EMMA presenta el seu nou espectacle ‘La Banda Sonora de la teva infància’

Logo serigrafia - wDesprés de l’èxit del projecte de 10è aniversari, la Cantata El Peix Pedra (2015), l’EMMA es planteja tornar a la normalitat però continuar apostant pels projectes anuals temàtics de gran format donat que aquest tipus de projectes presenten molt bona acceptació per part de la població i suposen un repte a nivell d’implicació de la comunitat educativa de l’escola (professors i alumnes). A més, aquest tipus de projectes tant participats permeten mantenir oberts els canals de col·laboració amb institucions educatives i teixit cultural del poble afavorint la cohesió de la nostra comunitat.

El projecte que presentem per aquest 2016, compleix aquests requisits i creiem que pot resultar molt atractiu per a petits i grans. Amb el títol de “La banda sonora de la teva infància” es pretén posar en valor els nostres records d’infància mitjançant les músiques de dibuixos animats dels últims temps que han marcat moltes generacions.

Aquest projecte ha implicat un intens treball de professors i alumnes de l’EMMA  i comptarà, un any més, amb la col·laboració de l’Escola Pública Mare de Déu del Remei. Concretament, els alumnes de cicle superior de primària (5è i 6è) seran els encarregats de cantar totes les cançons i posar moviments mentre que els músics de l’EMMA hi posaran la música. La companyia de teatre local La Resclosa serà l’encarregada de presentar i fer de fil conductor de tot l’espectacle. També hi haurà videoprojeccions que complementaran l’acció escènica, humor i diverses sorpreses més per a la mainada. Està pensat per fer passar una bona estona a petits i no tant petits, per tant, és ideal per a un públic familiar.

L’espai escollit per representar “La banda sonora de la teva infància” serà el Convent de les Arts ja que presenta una sèrie d’avantatges tècniques úniques que ajudaran a la posada en escena de l’espectacle i alhora minimitzaran els costos de producció. Es preveu una posada en escena amb més de 80 cantants i 60 músics. Tots els participants tindran un obsequi exclusiu de l’activitat.

L’espectacle s’estrenarà el dissabte 14 de maig de 2016 a la tarda al Convent de les Arts d’Alcover. Hi haurà dues sessions, a les 17:00 i a les 19:00h. Les entrades per aquest espectacle ja es poden comprar anticipadament a Ca Cosme durant tot el mes d’abril. Els que la comprin abans del 22 d’abril gaudiran d’un preu més reduït. Els preus populars van des dels 3 fins als 5€ i serviran per fer front a les despeses i infraestructures necessàries per l’activitat. Es recomana la compra anticipada donat que el dia de l’espectacle no es podran comprar entrades a taquilla. Els menors d’un any no paguen entrada i no ocupen butaca.

Les entrades per aquest espectacle ja es poden comprar anticipadament a Ca Cosme durant tot el mes d’abril. Fins el 22 d’abril a preu reduït.

Desitgem que aquest projecte pugui il·lusionar, un cop més, als nens, nenes i famílies de poble, i que suposi un altre dia entranyable pel poble d’Alcover. Us esperem el proper 14 de maig al Convent de les Arts a passar una bona estona amb “La banda sonora de la teva infància”!

Col·laboradorsDescarrega’t el cartell de ‘La banda sonora de la teva infància’ >>

[su_youtube url=”https://youtu.be/Syj-Zo02JD8?list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk”]