1a Trobada de Corals al Convent de les Arts

totsEl passat dissabte, dia 16 d’abril, al Convent de les Arts d’Alcover, es va celebrar la primera Trobada de Corals d’Alcover. En aquesta ocasió, hi van participar les corals del Pla de Sta. Maria, les Veus de la Terra de Reus, Les Veus d’Alcover i la Coral d’adults de l’EMMA, que era la coral amfitriona d’aquesta trobada. Es va oferir un concert obert a tothom, on les corals participants van poder oferir una mostra de cançons dels seus repertoris, de lliure elecció. Es van interpretar cançons de tots els estils, com ara peces clàssiques, cançons tradicionals, música popular, espirituals i algunes peces d’estils més moderns.

La primera coral en participar va ser la coral del Pla, després les Veus de la Terra , Les Veus d’Alcover, i per tancar aquesta trobada la coral amfitriona, la coral d’adults de l’Escola Municipal de Música d’Alcover. Finalment es va oferir al públic una peça pavana i anònima del segle XVI, atribuïda al compositor francès Thoinot Arbeau, cantada simultàniament per les quatre agrupacions vocals.

Després del concert es va oferir un berenar per a tots els assistents, patrocinat per l’Ajuntament d’Alcover.

Aquesta primera trobada va ser tot un èxit, oferint la possibilitat a participants i assistents de gaudir d’una tarda molt agradable.