Material d’assaig per ‘La banda sonora de la teva infància’

Logotip - baixaDesprés de l’èxit del projecte de 10è aniversari, la Cantata El Peix Pedra (2015), l’EMMA es planteja tornar a la normalitat però continuar apostant pels projectes anuals temàtics de gran format donat que aquest tipus de projectes presenten molt bona acceptació per part de la població i suposen un repte a nivell d’implicació de la comunitat educativa de l’escola (professors i alumnes). A més, ens permeten mantenir oberts els canals de col·laboració amb institucions educatives i teixit cultural del poble afavorint la cohesió de la nostra comunitat.

El projecte que presentem per aquest 2016, compleix aquests requisits i creiem que pot resultar molt atractiu per a petits i grans. Amb el títol de “La banda sonora de la teva infància” es pretén posar en valor els nostres records d’infància mitjançant les músiques de dibuixos animats dels últims temps que han marcat moltes generacions.

Aquest projecte implicarà un intens treball de professors i alumnes de l’EMMA des d’ara fins el dia de l’estrena de l’espectacle i comptarà, un any més, amb la col·laboració de l’Escola Pública Mare de Déu del Remei. Concretament, els alumnes de cicle superior de primària (5è i 6è) seran els encarregats de cantar totes les cançons mentre que els músics de l’EMMA hi posaran la música. Des de l’escola pública es farà un treball a la classe de música. L’espectacle es vol complementar a nivell visual amb videoprojeccions que ajudaran a lligar argumentalment l’espectacle i diverses sorpreses més pels més petits.

L’espai escollit per representar “La banda sonora de la teva infància” serà el Convent de les Arts ja que presenta una sèrie d’avantatges tècniques úniques que ajudaran a la posada en escena de l’espectacle i alhora minimitzaran els costos de producció. Es preveu una posada en escena amb més de 60 cantants i uns 60 músics. Tots els participants s’enduran un record inoblidable d’aquest projecte.

Dates del projecte:

DIA ACTE OBSERVACIONS
Dissabte 14 de maig 2016 ESTRENA (amb l’escola pública) Convent de les Arts. Tarda en doble sessió: 17h i 19h.
Divendres 13 de maig 2016 ASSAIG GENERAL (amb l’escola pública) Convent de les Arts. Matí, horari escolar
Diumenge 17 d’abril 2016 STAGE INSTRUMENTAL EMMA. Tarda.
Febrer 2016 (mitjans) Inici assajos a l’EMMA i a l’Escola Pública

Repertori:

En aquesta llista de reproducció de Youtube podeu escoltar tots els temes que s’interpretaran:

(Els Picapedra, Verano Azul, Barrio Sésamo, Indiana Jones, Les Tortugues Ninja, l’Inspector Gadget, Shin Chan, Dr Slump, Caçafantasmes, Batman, Els Simpson, La Pantera Rosa, 10+2, Els Barrufets, Els Bobobobs, Bola de Drac Z, Doraemon)

Material d’assaig:

– PDF amb les LLETRES dels dibuixos animats. Descarregar>>

– PDF amb les PARTITURES de veu. Descarregar>>

PLAYBACKS: àudios sense lletra perquè pugueu practicar tant a classe com a casa…