Concert a la residència d’avis Sta Teresa de Valls

IMG_20160213_165458El passat dissabte, l’Escola Municipal de Música d’Alcover va realitzar un concert d’alumnes per tots els avis i àvies de la residència Santa Teresa de Valls.

El concert s’inicià a les 16:30 de la tarda i va estar protagonitzat pel conjunt de guitarres, la banda i la coral elemental de l’EMMA. Sobre el repertori, el conjunt de guitarres i la banda, van interpretar diversos temes de dibuixos animats que formen part del projecte anual de l’escola, “La banda sonora de la teva infància”. La coral interpretà cançons de l’espectacle “Cançons de la lluna al barret” amb música de Josep Vila i lletra de Miquel Desclot.

Veure programa de concert >>

En acabar l’acte, la residència va servir un petit berenar per a tots els participants. Tant el públic com els artistes van quedar molt satisfets de l’activitat i es van comprometre a repetir-ho properament.

IMG-20160213-WA0007