Exitosa Happy Hour de final de curs a la Plaça de les Entitats

20150617_204216 - còpiaEl passat dimecres, l’EMMA va presentar un nou format de Festival de Final de Curs de Música Moderna. Sota el concepte de Happy Hour, la festa es va realitzar a les 19h a la recent rehabilitada plaça de les Entitats situada als exteriors de l’EMMA. Amb una ambientació pròpia de bar musical, amb tauletes i cadires, el nombrós públic va gaudir d’una bona estona de música en directe a la fresca acompanyada d’un refresc gràcies al servei de barra que van muntar els Xiquets d’Alcover, nous col·laboradors de la festa.

IMG_6478 - còpiaEl concert va iniciar-se amb les interpretacions dels més petits de la casa. Seguidament, tingué lloc la 1a Mostra de Joves Compositors de l’EMMA, on alumnes d’instrument van presentar i interpretar composicions pròpies que havien realitzat durant el curs escolar amb l’ajuda dels seus professors. Les interpretacions, totes elles molt originals i creatives, van estar degudament acompanyades del seu corresponent vestuari, maquillatge i escenografia.

Per acabar, hi hagué les actuacions del grup vocal “Les Veus d’Alcover” i del grup de gospel “Sing Tons” acompanyats per un combo de professors, i l’actuació dels alumnes i combos de música moderna de l’EMMA. El públic va gaudir i aplaudir molt la iniciativa.