Festival de final de curs al Convent de les Arts

IMG_6166 - còpiaEl passat dijous, l’EMMA va organitzar el tradicional Festival de Final de Curs que des del curs passat es realitza al Convent de les Arts d’Alcover.

En aquesta ocasió van actuar els conjunts i agrupacions instrumentals de l’escola com la banda, conjunts de guitarres, conjunts de pianos i conjunt de violins, i les agrupacions vocals com la coral infantil, coral elemental i coral d’adults. La música moderna també hi tingué presència amb la interpretació d’un combo d’improvisació.

Al final de l’acte, es van lliurar els diplomes de final d’estudis als alumnes que han completat el nivell elemental de música a l’escola. A tots ells, el professorat de l’EMMA els fa arribar la seva més sincera felicitació i, molt especialment, als alumnes Montse Pérez i Jordi Fons que, a més a més, prossegueixen els estudis professionals de música al Conservatori de Vila-seca.

IMG_6166 - còpia (2)El públic, que omplia l’auditori, va gaudir prop de dues hores d’un espectacle molt divers on els alumnes en van ser els protagonistes amb les seves actuacions i també presentacions.