Un combo de l’EMMA participa a la trobada de combos “Moviment Combo” a Reus

IMG_6000rEl “Moviment Combo” és una iniciativa de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) a la província de Tarragona. El projecte pretén dinamitzar el sector de la música moderna i actual a les escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona. Els combos participants tenen la oportunitat de viure l’experiència del directe i entrar en contacte amb el món de la música actual.

En aquesta ocasió, es va realitzar el passat dissabte 6 de juny a les 18:30h al Centre d’Art “Cal Massó” de Reus i hi participaren combos de les Escoles Municipals de Música d’ALCOVER, ALTAFULLA, AMETLLA DE MAR, SALOU I VALLS.

COMBO flayer_2015 REUS-01Per als participants, la tarda va començar a les 16h. Durant dues hores, els membres dels combos van tenir la oportunitat de familiaritzar-se amb l’escenari, fer les proves de so i practicar una miqueta els temes que interpretarien més endavant. Abans de l’obertura al públic, es va servir coca i xocolata per a tots els participants. El concert va començar a les 18:30h amb un gran ambient de públic. Els combos van actuar davant dels seus familiars i amics.

IMG_5957El combo de l’EMMA, el combo 4Dreams, format per Maite Fernández (piano), Anna Martínez (guitarra elèctrica i veu), Nurit Gironès (flauta travessera), Mar Guarch (bateria) i Ferran Noguera (baix), van interpretar els temes: Love me like you do de Ellie Goulding i Demons d’Imagine Dragons.

L’esdeveniment va reunir a més de 45 estudiants de música moderna de les escoles participants, així com, un bon nombre de professors que van aprofitar la trobada per compartir experiències i pensaments sobre els ensenyaments de música moderna a les nostres escoles.

El públic es van endur un bon record de la trobada de combos un any més. L’organització va celebrar que, any rera any, hi hagi més escoles de música que ofertin música moderna i actual als seus plans formatius i també que, gràcies a iniciatives com aquesta, cada cop hi hagi més espais d’actuació per als joves combos de les escoles de música de la demarcació de Tarragona.

La propera cita del “Moviment Combo” serà el proper dijous 25 de juny a les 19h a l’espai jove “La Palmera” de Tarragona (Plaça Imperial Tàrraco, 1), amb l’actuació dels combos de les escoles municipals de música d’El Morell, Tarragona, Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, Salou, Alcover i La Selva del camp.

Altres imatges de la trobada: