La Cantata El Peix Pedra arriba a la capital

IMG_6305El passat dissabte a la tarda, l’EMMA va ser convidada al cicle “Pinzellades Musicals” al magnífic Auditori de la Diputació de Tarragona. Aquest cicle musical pretén treure la música de l’aula i donar la oportunitat als estudiants de música més joves de les nostres escoles de poder exhibir la seva música en un context obert al públic i de concert.

En aquesta ocasió, coincidint amb el 10è aniversari de l’escola, l’EMMA va mobilitzar prop de 50 alumnes per fer una petita mostra de la recent estrenada Cantata El Peix Pedra, aconseguint així que aquesta obra entranyable traspassés les nostres muralles. El conjunt de guitarres, banda, pianos, violins, combo i coral infantil van interpretar els temes: “El Mar d’Alcover”, “La vida a l’estol”, “El Somni del Pedra” i “Alcoveria Brevis”.

Vídeo-resum de l’actuació:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=J0yUr1QEKDc”]

La ser una actuació molt lluïda on tots els participants van mostrar moltes ganes de repetir, encara que fos una petita mostra, aquesta cantata que tant s’han fet seva i s’estimen. Amb aquesta actuació, simbòlica perquè representava treure aquest producte cultural local per primera vegada fora de la vila, s’acaba el projecte i les actuacions de la Cantata El Peix Pedra. Un projecte que ha satisfet enormement a petits i grans, que ha gaudit d’una gran participació i que ha ajudat a cohesionar i humanitzar una mica més una comunitat com la nostra.