Preinscripció curs 2015-2016

PreinscripcioL’EMMA obre el període de preinscripció per al nou curs 2015-2016 del 18 de maig al 5 de juny. Durant aquest període, tant alumnes nous com alumnes de l’EMMA, podran realitzar la preinscripció que dóna dret a plaça i prioritat en els horaris pel curs vinent.

Consulta les novetats de l’oferta formativa pel nou curs 2015-2016: TRÍPTIC INFORMATIU>>

L’EMMA compta amb un equip humà de 12 professionals que donen servei a més de 150 alumnes de totes les edats. El recorregut curricular va des del programa infantil (de 3 a 7 anys), programa elemental (de 8 a 12 anys), programa avançat i de música moderna (de 12 a 17 anys) i, finalment, programa lliure (a partir de 18 anys) on la formació és a la carta. A més a més, els nous tallers complementen l’oferta anual per a totes les edats en disciplines com el cant modern, cor gospel, iniciació als instruments, noves tecnologies i música electrònica, teatre musical i batucada.

NOVETAT: aquest any comptem amb una nova agrupació estable a l’escola, EL COR DE GOSPEL !

Des de sempre, l’EMMA ha tingut una oferta instrumental i d’estils musicals àmplia: piano, guitarra, guitarra elèctrica, violí, clarinet, saxòfon, flauta, trompeta, trombó, tuba, bateria, baix elèctric i veu. Pel que fa als estils, clàssica, moderna i música electrònica.

NOVETAT: aquest any comptem amb un instrument nou, L’ACORDIÓ !

L’escola aposta per la “pedagogia de grup” donant la màxima importància a les agrupacions, doncs és on els alumnes viuen una experiència artística integral, són el mitjà de cohesió social per participar en activitats i celebracions, i ofereixen un retorn social a tota la ciutadania. La banda, els conjunts de guitarres, els conjunts de pianos i violins, les tres corals (infantil, juvenil i adults) i els combos, en són alguns exemples.

Durant tot el curs escolar i de forma freqüent, organitzem un gran ventall d’activitats que enriqueixen l’experiència dels nostres alumnes com audicions, intercanvis, trobades, concerts,… en col·laboració amb altres centres educatius i escoles de música, consistori local i teixit associatiu de la zona d’influència.

A l’EMMA contribuïm al desenvolupament integral dels nostres alumnes aportant valors i competències transversals que serviran més enllà de la vida musical: molt especialment en els seus estudis escolars i en la seva vida professional posterior. Algunes aportacions són: la creativitat, la imaginació, els hàbits d’estudi, coordinació motriu, interrelació social, desenvolupament emocional,… eines molt útils per tractar els reptes que té la nostra societat actual.

Tota la informació sobre el procés de preinscripció a:

PREINSCRIPCIÓ CURS 2015-2016 >>