Sortida de final de curs al musical “Mar i Cel”

Foto Mar i CelEl passat dimecres 27 de maig a la tarda, l’EMMA va organitzar una sortida al musical “Mar i Cel” al Teatre Victòria de Barcelona. Aquesta activitat formava part dels actes del 10è aniversari de l’escola doncs els alumnes havien treballat durant el curs alguns temes d’aquest musical.

Un públic molt familiar format per 80 persones, entre alumnes, professors, pares i mares, exalumnes i amics, van assistir a una de les últimes funcions d’aquest musical que la companyia Dagoll Dagom presenta per tercera vegada en la seva història en motiu del 40è aniversari de la companyia.

Un musical basat en l’obra d’Àngel Guimerà que, en aquesta reposició presentava un nou desplegament de recursos tècnics i escenogràfics que van sorprendre tant els que el veien per primera vegada com els que ja l’havien vist en anteriors ocasions.

Una sortida lúdica i cultural molt especial que va permetre gaudir d’aquest gran musical, emblema de la cultura catalana, a petits i grans.