L’EMMA organitza un “tastet” de la cantata El Peix Pedra per Sant Jordi

GoProPer la diada de Sant Jordi, l’EMMA va convocar a tots els nens i nenes d’Alcover que volguessin participar, els coneguts com “la colla del Pedra”, a la preestrena de la cantata El Peix Pedra. L’EMMA conjuntament amb l’escola pública “Mare de Déu del Remei” d’Alcover estan col·laborant amb aquest projecte i assagen les cançons de la cantata per a l’estrena del proper 9 de maig.

La convocatòria va ser tot un èxit: uns 200 nens i nenes es van presentar a la Plaça Nova i, envoltats de llibres i roses, van interpretar per primera vegada en públic quatre temes de la cantata: el Mar d’Alcover, l’estol viatger, l’aventura a l’Àfrica i Alcoveria Brevis.

Vídeo resum del “tastet” de la cantata:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2UnIh4dwdNs”]

La diada va resultar tot un èxit de participació i de públic. En acabar la interpretació de les cançons, l’organització de l’EMMA va entregar a cada participant un punt de llibre dissenyat expressament per l’ocasió com a obsequi i record de la jornada.

El dia 9 de maig a les 18:30h al pavelló municipal d’esports d’Alcover, es farà la gran estrena de la cantata i es farà la última crida a tota “la colla del Pedra”. En aquesta ocasió, més de 300 músics i veus en directe interpretaran per primera vegada la cantata sencera. Després de l’espectacle, que està previst que reuneixi a 1.000 persones entre músics i públic, es posarà a la venda el CD de la cantata (veure article relacionat).