Els alumnes de l’escola pública “Mare de Déu del Remei” d’Alcover protagonitzen una flashmob sobre la cantata El Peix Pedra

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=s_CE1D4C_XE&feature=youtu.be&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk”]

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, l’EMMA va fer públic el vídeo de la flashmob del Peix Pedra protagonitzat per tots els alumnes de l’escola pública “Mare de Déu del Remei” d’Alcover.

La flashmob va consistir en muntar un gran peix als patis de l’escola i dotar-lo de moviment, de vida. Gràcies als moviments coordinats de tots els nens i nenes, el gran peix donava la sensació que nedava, que aclucava l’ull, obria i tancava la boca, etc. El vídeo explica, pas a pas, com es construeix aquest peix, com se’l dota de moviment i com es desfà tot el mosaic al més pur estil flashmob.

La música que acompanya aquest vídeo és una de les cançons del disc de la cantata El Peix Pedra, “La vida a l’estol”. El disc, composat pels professors i professores de l’EMMA i enregistrat pels seus alumnes, es posarà a la venda el dia de l’estrena, el proper dia 9 de maig a les 18:30h al pavelló municipal d’esports d’Alcover.

A partir d’aquesta flashmob, tots els participants de la cantata passen a anomenar-se “la cola del Pedra” !

Colla del Pedra