Trobada d’alumnes de guitarra al Convent de les Arts

ConcertEl passat dissabte 18 d’abril, l’EMMA va organitzar un intercanvi d’alumnes de guitarra entre quatre escoles de música al Convent de les Arts. Trenta-tres alumnes de guitarra provinents de l’Escola de Música Centre de Lectura de Reus, Escola Municipal de Música del Catllar, Aula Municipal de Música de Mont-Roig del Camp i Miami Platja, a més de l’EMMA, van gaudir d’un dia de treball i d’intercanvi d’experiències que va culminar amb un concert públic a les 5 de la tarda.

Durant el matí i com que el temps acompanyava, es van realitzar assajos entre les diferents escoles participants tant a l’interior de l’auditori com a l’aire lliure, al claustre del convent. Les instal·lacions del convent van resultar idònies per aquesta activitat ja que, d’una forma distesa i divertida, els estudiants van intercalar estones de treball i d’oci, d’estudi i de relació amb els seus companys.

Al concert final, el nombrós públic assistent, va poder gaudir de les interpretacions dels conjunts de guitarres de les diferents escoles i, finalment, tots els participants van oferir conjuntament diverses peces com a fruit del treball de tota aquella jornada.

Els 33 guitarristes participants i els seus professors i professores van quedar molt satisfets de la jornada i amb ganes de repetir. Aquest acte s’emmarca dins el 10è aniversari de l’EMMA.