Concert benèfic per la Marató de TV3

Cartell Concert Marató 2014Com cada any, l’EMMA se sumarà als actes de la Marató de TV3 el proper 14 de desembre. En aquesta ocasió comptarem amb les actuacions d’algunes agrupacions de l’escola, la mostra pública dels tallers de cant modern, coral i teatre musical que s’estan duent a terme a l’escola aquesta tardor, i les tradicionals col·laboracions del CAP d’Alcover, el Martí Yebras a les lectures, l’Escola d’adults i l’associació artística solidària “Art Salud”.

En el transcurs de l’acte hi haurà diferents sorpreses musicals i se sortejaran obres d’art. Per primer cop, aquest acte es farà al Convent de les Arts, tant a l’auditori com al claustre on hi haurà l’exposició d’obres d’art.

Tot amb l’objectiu de fer una agradable mostra artística per recaptar fons per la Fundació La Marató de TV3 que aquest any estarà dedicada a les malalties del cor.

Us hi esperem a tots i totes!!!

Marató