L’EMMA celebra Santa Cecília amb un petit concert al Centre de Dia d’Alcover

IMG_5348El passat divendres 21 de novembre a la tarda, els alumnes de l’EMMA van protagonitzar un petit concert en homenatge a la patrona de la Música “Santa Cecília” i a la gent gran que acull el Centre de Dia d’Alcover que aquest any compleix el seu 12è aniversari.

Els avis i àvies d’Alcover van poder gaudir d’una mostra variada d’estils i agrupacions. Des de música popular fins a estàndards de jazz, interpretats per diferents instrumentistes de vent, conjunt de clarinets, violí, conjunt de guitarres, acordió i conjunt vocal.

El conjunt de guitarres “Muro” de l’EMMA i “Les Veus d’Alcover” van cloure el concert. En acabar es va oferir un berenar per a tots els participants. L’EMMA col·labora habitualment amb el Centre de Dia d’Alcover des dels seus inicis.

IMG_5356 IMG_5366