Nova edició dels Tallers de l’EMMA (tardor)

TallersAquesta tardor, l’EMMA proposa una nova edició de tallers musicals que es van estrenar amb gran èxit la primavera passada (veure enllaç relacionat).

Els nous tallers de l’EMMA volen facilitar l’accés a la formació musical a gent de totes les edats, amb coneixements musicals o sense, per a totes les butxaques, amb uns horaris pensats per gent que treballa o estudia i amb unes temàtiques molt actuals.

En aquests tallers, la paraula clau és “pràctics”, de forma que cada taller té com a objectiu adquirir unes habilitats per satisfer els nostres desitjos musicals. S’impartiran de forma col·lectiva intentant generar sinergies entre els alumnes de cada taller, aprendre entre iguals i establir relacions d’amistat i companyerisme. És a dir, es caracteritzaran per tenir un caràcter lúdic i social: volem que siguin un punt de trobada de persones amb les mateixes inquietuds musicals que vulguin divertir-se aprenent i compartint coneixements entre companys.

Oferta[su_button link=”http://emmalcover.cat/tallers/” color=”#e70e0e” size=”6″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” target=”blank”]INSCRIPCIÓ I MÉS INFORMACIÓ ![/su_button]

L’oferta de tallers s’emmarca dins els àmbits de les noves tecnologies i les noves i populars pràctiques musicals. El taller de Cant Modern, farà una aproximació pràctica a la tècnica vocal moderna i als repertoris més actuals; el de Coral “Oh happy Alcover”, proposarà una nova forma d’entendre el cant coral com a un espectacle complet a partir del cant i el moviment; el taller de Guitarra d’Acompanyament, introduirà les nocions bàsiques per utilitzar la guitarra com a instrument d’acompanyament de tot tipus de repertoris populars; el taller d’ Informàtica musical presentarà les noves tecnologies necessàries, a l’abast de tothom, per fer realitat qualsevol projecte musical; el taller de Música Electrònica, ens mostrarà com, a partir del conegut software “Live”, podem convertir-nos en creadors de música electrònica i utilitzar-la en actuacions en directe; finalment, el taller de Teatre Musical  ens donarà els coneixements pràctics necessaris per combinar amb destresa i solvència aquestes dues arts com són la música amb el teatre.

GRAFICFinalment, aquests nous tallers, emmarcats dins l’estratègia social i cultural de l’escola a llarg termini, aspiren a contribuir a la dinamització de la vida musical i cultural del municipi i fomentar la emprenedoria musical amb la creació de noves agrupacions musicals: un antecedent proper són els tallers de batucada de l’any passat que han derivat en la creació d’un grup de batucada local.

La informació detallada dels Nous Tallers de l’EMMA està publicada a la web www.emmalcover.cat, des d’on també es pot fer la inscripció online.

Amb aquesta nova proposta formativa, l’EMMA també vol fer una apologia a l’amateurisme musical, doncs la música té quelcom de grandiós que permet gaudir-ne i participar-ne a partir de qualsevol nivell musical: amb pocs coneixements i una bona actitud artística, és possible viure una completa experiència musical. L’EMMA sempre ha pensat que la música és patrimoni de tots, entesos i aficionats, i així ho reflexa la placa inaugural de l’escola de l’any 2005: “Mai s’ha d’oblidar que la música és massa valuosa per deixar-la exclusivament en mans dels professionals (Robert Fulghum)”

[su_button link=”http://emmalcover.cat/tallers/” color=”#e70e0e” size=”6″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” target=”blank”]INSCRIPCIÓ I MÉS INFORMACIÓ ![/su_button]