L’EMMA amb les festes d’Alcover

Títol festesL’EMMA, que aquest any celebra el seu 10è aniversari, presenta un total de 10 propostes musicals per les festes d’Alcover, Fira de Bandolers i Festa Major. Com a servei públic municipal que és, l’EMMA té un gran compromís amb l’entorn i la cultura local i fa participar a totes les seves agrupacions en aquestes entranyables festes per al gaudi de tota la població. Des de la vessant educativa, aquestes actuacions representen tot un repte per alumnes i professors i els permeten viure una experiència inoblidable.

Descarrega’t els actes de l’EMMA de les festes:

DESCARREGARDSCN0480La primera intervenció serà el dijous de Fira en el lliurament del premi al disseny de l’etiqueta de la “Rosita”, en el qual un duet de músics alcoverencs (Carme Català a la flauta i David Ferré a l’acordió) interpretaran música tradicional.

El divendres, entrarà en escena un nou grup de l’EMMA de música tradicional i popular que amenitzarà un dels primers actes teatrals de la festa.

IMG_3093El dissabte serà el torn de la Banda Xaranga de l’EMMA que actuarà durant la popular baixada dels ORNIS, acompanyarà a la multitud fins al cor de la Fira i al bell mig del Portal oferirà una petita actuació de músiques conegudes en format xaranga.

El diumenge, David Ferré al piano i Ernest Bertran a la veu i la guitarra, oferiran un concert vermut sota el nom de “Cançons amb història” al Portal. A la tarda, el grup de música tradicional i popular de l’EMMA tocaran a la plaça Cosme Vidal tot ambientant el mercat d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics.

conventEl dimarts d’entrefestes, s’organitzarà l’acte inaugural del 10è aniversari de l’EMMA al Convent de les Arts. En el transcurs d’aquest acte institucional, hi haurà actuacions musicals dels conjunts de guitarres, coral elemental, coral d’adults i “Veus d’Alcover”. Un acte especial que comptarà amb diverses sorpreses per commemorar d’una forma simpàtica i entranyable l’inici de l’aniversari de l’escola. En acabar s’oferirà un petit refrigeri pels assistents i participants.

DSCN0525El dijous d’entrefestes serà el moment del concert de música moderna a la fresca. Els combos de l’EMMA aquest cop ben acompanyats pels combos de l’EMM de la Selva del Camp, oferiran un concert de música moderna ben especial a l’Església Vella. Aquest any els combos de l’escola de música de la Selva del Camp seran els convidats especials d’aquest acte emmarcat dins els actes del 10è aniversari.

IMG_3192Ja a la Festa Major, un grup de músics de l’EMMA acompanyarà l’actuació del tradicional Ball de Dames i Vells a l’Església Vella com cada any. En aquesta ocasió, serà un grup d’alumnes i professors emminentment de corda i diferent al d’altres anys.

Per acabar la participació de l’EMMA en les festes, el diumenge de Festa Major després de la missa, la coral de l’EMMA juntament amb el grup vocal alcoverenc “Les Veus d’Alcover” oferiran un concert de cançó catalana dirigits per Josep Ma Gomis. Seguidament, l’EMMA col·laborarà en el concert vermut al Cercle d’Amics amb l’espectacle musical còmic titulat “El cabaret de la Dona Ocell”, on trobarem el professor Enric Ordax dins l’elenc de l’espectacle.

El personal de l’EMMA us anima a viure intensament aquestes festes i us desitja una bona Fira i Festa Major !

Bona