Nou taller d’estiu de Batucada

IMG_3008L’EMMA en col·laboració amb la Bandarra Street Orkestra presenten un nou taller d’estiu de batucada a Alcover. Els tallers de batucada ja tenen més d’un any d’història a l’EMMA i han permès l’accés a aquest tipus de música a públics de totes les edats, a més de l’impuls d’una batucada de joves al municipi.

Aquest nou taller consistirà en 4 tardes d’assajos intensius els dies 8, 10, 15 i 17 de juliol de 18:30 a 21h i una petita presentació en acabar els tallers. Està orientat a totes les edats de 8 a 99 anys i menors de 8 si van acompanyats d’un adult. És una activitat ideal per realitzar-la en família. Els instruments de percussió necessaris pel taller els aportarà l’organització.

Un any més es comptarà amb els percussionistes de la  “Bandarra Street Orkestra” que conduiran aquest taller que, per primer cop i com a novetat, es farà a la plaça del recent inaugurat Convent de les Arts d’Alcover.

El període d’inscripció és del 16 al 30 de juny al Punt d’Informació Juvenil d’Alcover (PIJ) en horari de matí de 10:30 a 12:30 o de tarda de 16:30h a 19:30h de dilluns a divendres. El preu de tot el taller és de 12€ i les places són limitades.

FES LA INSCRIPCIÓ ONLINE A: INSCRIPCIÓ TALLER BATUCADA 2014 >>

La iniciativa compta amb el suport de la regidoria d’educació, cultura i joventut.

Cartell

ENLLAÇOS D’INTERÈS: VÍDEOS DEL TALLER I IMATGES DE LA PRESENTACIÓ EDICIÓ 2013

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=BeInkv_b6GA&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=m9orxnmjmYU&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]