La Coral Infantil canta a la Llar d’Infants d’Alcover

IMG_4314 - CòpiaEl passat dimecres 18 de juny al matí, la Coral Infantil de l’EMMA, dirigida per Elisabet Pérez, va protagonitzar una actuació a la Llar d’Infants d’Alcover. La trentena i escaig de nens i nenes de la coral van interpretar la cantata que han preparat aquest curs “Els Colors de l’Àfrica”, basada en el conte que té el mateix nom, composada per Rosabel Bofarull i estrenada el passat 5 d’abril al Centre Cultural de Valls en un acte organitzat per l’EMM “Robert Gerhard” de Valls (veure article relacionat).

IMG_4318 - CòpiaEl públic de la Llar d’Infants, de 0 a 2 anys, havien estat escoltant un enregistrament la cantata els dies previs a l’actuació i les professores els havien explicat el conte en que es basa la cantata.

IMG_4305 - CòpiaDes de l’EMMA, volem agrair a tot el personal docent de la Llar d’Infants i del CEIP “Mare de Déu del Remei” la seva bona predisposició i col·laboració en les diferents activitats que s’han fet conjuntament aquest curs. Pensem que l’educació dels infants es responsabilitat de totes les entitats educatives del poble i que cal unir esforços en aquesta tasca tant important pel present i futur de la nostra societat.

IMG_4308 - Còpia