L’EMMA “dóna la nota”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’EMMA s’ha adherit al projecte “Dóna la nota”, iniciativa del Camp d’Aprenentatge “Pau Casals” del Vendrell (veure web). La intenció és unir a tots els centres educatius de Catalunya que creuen que la música és un element importantíssim i bàsic per l’educació dels nostres alumnes.

Així s’explica el projecte: “La nostra intenció és explicar al món, que estimem la música, que és indispensable pel nostre dia a dia, que ens acompanya en molts moments importants del la vida i volem que continuï sent indispensable en l’educació dels nostres infants.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERALes darreres reformes educatives han anat relegant les arts i especialment la música en un lloc totalment secundari. Centenars de centres de primària, instituts, escoles de música, llars d’infants i associacions culturals s’han sumat a la iniciativa que s’ha centrat bàsicament en la interpretació de la cançó “Mirall de pau”, composada especialment per la ocasió, durant el passat divendres 6 de juny. L’organització ha comptabilitzat 500 centres educatius i prop de 150.000 alumnes.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=TX0W4sxV0cY”]

El manifest de “Dóna la Nota”, enalteix les qualitats de la música com a llenguatge universal d’entesa entre cultures, les bondats de l’educació musical com a element de desenvolupament integral dels nens i de cohesió social. Importants grups musicals del panorama català han donat suport a aquesta iniciativa: Lax’n Busto, Buhos, Ol’ Green, Filippo Landini, Marina Rossell,  Dídac Rocher, “Els Pets”, Sergio Dalma, Joan Masdeu, Els Catarres, Teràpia de shock, Andrea Motis i Joan Chamorro, Sant Andreu Jazz Band, Marc Parrot,…

Descarregar: “Manifest DÓNA LA NOTA” >>

L’EMMA ha estat preparant la cançó del “Mirall de pau” amb les corals infantil i elemental i la interpretaran com a cloenda del Festival de Final de Curs que se celebrarà al Convent de les Arts el proper dijous 19 de juny a les 7 de la tarda.

Us convidem a participar-hi, l’entrada serà lliure.