Mostra pública dels Tallers de l’EMMA

Portada mostresAquest dissabte 24 de maig finalitzen els nous Tallers de l’EMMA que s’han dut a terme durant els mesos d’abril i maig. Aquests tallers són l’aposta de formació de curta durada de l’EMMA i han tingut molt bona acceptació amb més de 40 inscrits de totes les edats des de 8 fins a 60 anys (veure Presentació Tallers EMMA).

Aquest dissabte es faran mostres públiques de tots els tallers. En aquestes mostres, obertes al públic, s’explicarà el procés de treball que s’ha seguit amb els tallers i es farà una petita mostra dels fruits resultants.

El taller de Maquetes Musicals farà la seva mostra a l’EMMA de les 11 a 2/4 de 12. El taller de Teatre Musical Infantil, al Cercle d’Amics de 3/4 de 12 a les 12. El taller de Guitarra d’Acompanyament, a l’EMMA de la 1 a 2/4 de 2. El taller de Teatre Musical Juvenil, al Cercle d’Amics de 2/4 de 2 a les 2. El taller de Cant Modern i el de Cor Gospel, faran la mostra final conjuntament a l’EMMA de les 4 a 2/4 de 5 de la tarda.

L’entrada serà oberta per a tothom qui vulgui descobrir quin tipus de treball i quins resultats s’obtenen d’aquesta nova oferta formativa de l’EMMA.

Cartell de la mostra dels tallers:

Cartell Mostra Tallers