Els nous tallers de l’EMMA es mostren en públic

colage tallersEl passat dissabte 24 de maig es van dur a terme les mostres públiques dels nous Tallers de l’EMMA. Aquests tallers, que s’han realitzat els dissabtes al matí dels mesos d’abril i maig, són l’aposta de formació de curta durada de l’EMMA i han tingut molt bona acceptació amb més de 40 inscrits de totes les edats des de 8 fins a 60 anys (veure Presentació Tallers EMMA).

Els nous tallers de l’EMMA s’han dissenyat per facilitar l’accés a la formació musical a gent de totes les edats, amb coneixements musicals o sense, per a totes les butxaques, amb uns horaris pensats per gent que treballa o estudia i amb unes temàtiques molt actuals.

Aquests tallers pràctics s’han impartit de forma col·lectiva intentant generar sinergies entre els alumnes de cada taller, aprendre entre iguals i establir relacions d’amistat i companyonia. S’han caracteritzat per tenir un caràcter lúdic i social, un punt de trobada de persones amb les mateixes inquietuds musicals que vulguin divertir-se aprenent i compartint coneixements entre companys.

A les mostres públiques d’aquest dissabte, es va explicar el procés de treball que s’ha seguit i els participants van presentar els resultats davant un nombrós públic entusiasta.

El matí va començar amb la mostra del taller de maquetes. El professor de l’EMMA, Pau Fargas, i els participants van explicar, pas a pas, tot el procés de treball que van seguir per enregistrar la maqueta, des dels enregistraments fins a la post-producció.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=oTfB6IoHWBc”]

Tot seguit els alumnes dels tallers de teatre musical de la professora Georgina Llauradó, van fer les seves mostres. La primera, va anar a càrrec del grup infantil (de 8 a 12 anys) i van representar un tema coral molt divertit del musical Zoomwatts. El grup juvenil (majors de 12 anys), van interpretar diferents duets en castellà i anglès de musicals com City of angels, Wicked,…

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=jT0N5_lYOhc”]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=R1xXvoRy5LY”]

A la tarda va ser el torn de les mostres de cant modern i gospel. La professora dels dos tallers, Laura Garí, va preparar una original mostra on es van interrelacionar els alumnes dels dos tallers. Durant la mostra ha va haver una petita actuació sorpresa del grup professional de gospel “The RIFF Voices” de Reus. Els participants del taller de cant modern van interpretar diferents temes corals i solistes com “Hallo” de Beyoncé i “Hallelujah” de Leonard Cohen. El taller de gospel van interpretar espirituals com “This little light on mine” i “Let the sunshine”.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=WtKEZ3gil0U”]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=N66E5bChljc”]

L’organització es va mostrar molt satisfeta del resultat i bona acceptació d’aquests tallers i ja està preparant propostes de continuïtat de cara a l’estiu i curs vinent.