Concert extraordinari d’alumnes avançats de piano del Conservatori de Vila-seca a l’EMMA

portrait4El passat divendres dia 16 a les 8 de la tarda, va tenir lloc a la Sala Excelsior de l’EMMA un concert extraordinari amb algunes alumnes que aquest any es graduen en els estudis de grau professional de piano al conservatori de Vila-seca i de grau superior de piano al conservatori del Liceu de Barcelona.

IMG_4180 IMG_4188Aquestes brillants alumnes estan preparant els seus exàmens finals i complementen la seva preparació amb diferents actuacions per auditoris del territori.

En la primera meitat del concert, la pianista Júlia Fortuny Castellano, alumna d’últim curs del Conservatori de Vila-seca, va interpretar obres de gran importància dins la literatura pianística com la sonata “Waldstein” de L.van Beethoven, “Pour le piano” de C.Debussy i estudis de virtuosisme de C.Czerny i F.Chopin. La segona meitat del concert, a càrrec de Laura Val Bordes, alumne d’últim curs del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, va interpretar obres de gran complexitat tècnica i virtuosisme d’autors com E.Rautavaara, A.Scriabin i F.Liszt, a més d’un preludi i fuga de J.S.Bach.

El públic assistent va poder gaudir d’un fantàstic recital, amb un repertori molt variat i de gran qualitat, de la mà d’aquestes dues joves promeses dins el panorama actual català. La bona iniciativa de promoure aquests concerts d’alumnes avançats de piano és del Departament de Piano del Conservatori Professional Municipal de Música de Vila-seca.