Els combos de l’EMMA al “Moviment Combo” del Centre d’Art Cal Massó de Reus

Combos4El “Moviment Combo” és una iniciativa de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) a la província de Tarragona. El projecte pretén dinamitzar el sector de la música moderna i actual a les escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona. Els combos participants tenen la oportunitat de viure l’experiència del directe i entrar en contacte amb el món de la música actual.

Combos3Aquesta 3a edició se celebrarà al Centre d’Art “Cal Massó” de Reus el proper dissabte 17 de maig a les 19h, i tindrà la participació de les escoles municipals de música d’Alcover, l’Ametlla de Mar, la Selva del Camp i Vandellòs i Hospitalet de l’Infant. En aquest concert es mostraran diverses formacions de música moderna, combos, de les diferents escoles.

L’entrada és lliure, hi haurà una bona mostra de música moderna de diferents estils i molt  bon ambient. Hi esteu convidats!

Flyer