Comencen les preinscripcions pel curs 2014-2015 a l’EMMA

Preinscripcio - CòpiaL’EMMA obre el període de preinscripció per al curs 2014-2015 del 12 al 30 de maig. Durant aquest període, tant alumnes nous com alumnes de l’EMMA, podran realitzar la preinscripció que dóna dret a plaça i prioritat en els horaris pel curs vinent.

L’oferta formativa de l’EMMA per al curs 2014-2015 s’amplia, com a novetat, en dues línies: per una banda, s’oferirà per primera vegada “Música i Moviment” per a infants de 3 anys com a activitat extraescolar dins l’AMPA de l’escola “Mare de Déu del Remei” d’Alcover; per altra banda, s’oferiran nous tallers per a totes les edats i públic familiar durant tot el curs escolar.

Consulta les novetats de l’oferta formativa pel nou curs 2014-2015: TRÍPTIC INFORMATIU>>

L’EMMA, que el curs vinent cel·lebrarà el 10è aniversari, compta amb un equip humà de 12 professionals que dónen servei a més de 150 alumnes de totes les edats. El recorregut curricular va des del programa infantil (de 3 a 7 anys), programa elemental (de 8 a 12 anys), programa avançat i de música moderna (de 12 a 17 anys) i, finalment, programa lliure (a partir de 18 anys) on la formació és a la carta. A més a més, els nous tallers complementen l’oferta anual per a totes les edats en disciplines com el cant modern, cor gospel, iniciació als instruments, noves tecnologies i música electrònica, teatre musical i batucada.

Des de sempre, l’EMMA ha tingut una oferta instrumental i d’estils musicals àmplia: piano, guitarra, guitarra elèctrica, violí, clarinet, saxòfon, flauta, trompeta, trombó, tuba, bateria, baix elèctric i veu. Pel que fa als estils, clàssica, moderna i música electrònica.

L’escola aposta per la “pedagogia de grup” donant la màxima importància a les agrupacions, doncs és on els alumnes viuen una experiència artística integral, són el mitjà de cohesió social per participar en activitats i cel·lebracions, i ofereixen un retorn social a tota la ciutadania. La banda, els conjunts de guitarres, els conjunts de pianos i violins, les tres corals (infantil, juvenil i adults) i els combos, en són alguns exemples.

Durant tot el curs escolar i de forma freqüent, organitzem un gran ventall d’activitats que enriqueixen l’experiència dels nostres alumnes com audicions, intercanvis, trobades, concerts,… en col·laboració amb altres centres educatius i escoles de música, consistori local i teixit associatiu de la zona d’influència.

A l’EMMA contribuïm al desenvolupament integral dels nostres alumnes aportant valors i competències transversals que serviran més enllà de la vida musical: molt especialment en els seus estudis escolars i en la seva vida professional posterior. Algunes aportacions són: la creativitat, la imaginació, els hàbits d’estudi, coordinació motriu, interrelació social, desenvolupament emocional,… eines molt útils per tractar els reptes que té la nostra societat actual.