Alumnes de piano a la 9a Trobada de Professorat de Piano a Salou

IMG_4069 - CòpiaDiversos alumnes de piano de l’EMMA van participar el passat divendres 25 d’abril a Salou al cicle de concerts que organitza la Trobada de Professorat de Piano de les comarques de Tarragona.

La Trobada de Professorat de Piano és una plataforma de debat i intercanvi impulsada pel Departament de Piano del Conservatori de Vila-seca i té com a finalitat fomentar les relacions entre el professorat de piano de la demarcació de Tarragona i es proposa com a màxim objectiu cercar l’excel·ència artística de l’alumnat de piano.

El cicle orientat als alumnes de piano consta de 6 concerts en diferents escoles de música com Reus, Salou, Tarragona, el Vendrell, la Selva del Camp, Montblanc i Alcover.

IMG_4057En aquesta ocasió, la Sala Xavier Turull de l’Escola Municipal de Música de Salou va acollir alumnes de 6 escoles diferents entre elles l’EMMA. Els alumnes de piano de nivell elemental, Paula Robles, Júlia de Luca, Gemma Clares i Alba Giró van fer una bona mostra del treball que estan realitzant en els seus estudis de piano.

Vídeo-resum del concert:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2B2KEKNZWBU&index=2&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk”]