La banda i coral de l’EMMA a la processó de Divendres Sant

ColageUn any més, la banda i la coral de l’EMMA van ser les encarregades de posar la música a la processó del Sant Enterrament de divendres Sant.

Com ja és tradicional, es va interpretar l’obra “Miserere” per a coral i banda a l’interior de l’església, una peça que ja s’interpretava per setmana santa a principis del segle XX a Alcover i que es va recuperar fa uns anys.

El seguici va transcórrer per un traçat alternatiu degut a les obres en els carrers del casc antic i es van poder escoltar des de marxes de processó característiques com “Cristo del amor”, “Mater mea” i el mateix “Miserere” en versió instrumental per banda, fins a repertori coral religiós a càrrec de la Coral d’Adults de l’EMMA.

Les dues agrupacions emblema de l’EMMA, coral i banda, amb uns 30 cantants i uns 20 músics en aquesta ocasió, van agrair un any més la invitació i la oportunitat de participar activament en aquest important esdeveniment dins la Setmana Santa a Alcover.