Actuació de la coral juvenil i un combo de l’EMMA al “Pinzellades Musicals”

Colage

El passat dissabte 22 de febrer a la tarda a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, la Coral Juvenil i un combo de l’EMMA van participar en el cicle musical “Pinzellades Musicals” (veure enllaç relacionat) ,organitzat des de l’Escola Municipal de Música de Tarragona amb la col·laboració de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, que pretén treure la música de l’aula i donar la oportunitat als estudiants de música més joves de les nostres escoles de poder exhibir la seva música en un context obert al públic i de concert.

fila0

La Coral Juvenil de l’EMMA, dirigida per Elisabet Pérez, consta de 22 cantants d’edats entre 9 i 12 anys. El repertori que treballen és molt divers, cantant en diversos idiomes com el català, l’italià i l’anglès, i amb estils tant diferents com els espirituals negres, el pop-rock català, els èxits del moment o aquelles cançons que han marcat la història de la música. En aquesta ocasió, la coral va estar ben acompanyada per un combo de joves alumnes de 12 a 15 anys que treballen la música moderna i actual a l’escola.

Amb un auditori quasi ple, la Coral Juvenil es va presentar en un format nou, acompanyada per un combo, i amb un repertori que va anar in crescendo començant per un espiritual lent i molt conegut “Amazing Grace”, passant per un dels temes més coneguts de la sèrie “Polseres Vermelles”, “El teu tresor” de Lluís Cartés i acabant amb un altre espiritual molt rítmic i enèrgic, “Sit down, sister”, on la coral es va acompanyar de la percussió corporal per transmetre tota l’energia del tema al públic.

La segona actuació del concert va anar a càrrec de l’Orquestra Juvenil de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, a continuació la Banda de l’Escola Municipal de Música “Rafael Gibert Recasens” de Constantí i per acabar l’Ensemble de saxòfons del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus.

Programa pinzellades

L’EMMA va valorar molt positivament l’experiència, per una banda, la possibilitat d’actuar en un auditori de referència en el territori i per l’altra, la possibilitat d’intercanviar experiències i de visualitzar el treball de les agrupacions entre les escoles participants. Dins el mateix cicle “Pinzellades Musicals”, el proper dissabte 26 d’abril, la banda i els conjunts de guitarres de l’escola seran els protagonistes d’un nou concert.

Vídeos del concert:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=dFEYTHO8WaM&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk&index=2″ width=”600″ height=”400″]

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=IZ1UIy0PGXk&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]