La Coral Juvenil i un combo de l’EMMA participaran al cicle musical “Pinzellades Musicals” de Tarragona

PinzelladesPer primera vegada, l’EMMA ha estat convidada a participar al cicle musical “Pinzellades Musicals” organitzat des de l’Escola Municipal de Música de Tarragona amb la col·laboració de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona.

El projecte “Pinzellades Musicals” pretén treure la música de l’aula i donar la oportunitat als estudiants de música més joves de les nostres escoles de poder exhibir la seva música en un context obert al públic i de concert.

Imatges de la Coral Juvenil:

L’actuació que presentarà l’EMMA serà la Coral Juvenil acompanyada per un combo de l’EMMA dirigits per la professora de l’EMMA Elisabet Pérez. Interpretaran un repertori de cançó catalana i espirituals negres.

El concert se celebrarà el dissabte 22 de febrer a les 18:30 a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (C/Pere Martell, nº2) i serà gratuït per a tots els assistents. A més de l’actuació de l’EMMA hi actuaran agrupacions de les escoles de música de Tarragona, Constantí i del conservatori de Reus.

Dins el mateix cicle “Pinzellades Musicals”, el proper dissabte 26 d’abril, la banda i els conjunts de guitarres de l’escola seran els protagonistes d’un nou concert.

Us deixem amb un fragment de l’assaig del concert: