Acte contra la violència de gènere

DSCN0652

El 25 de novembre es el DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES i per aquest motiu, a Alcover, aquest passat dilluns, a les vuit del vespre es va celebrar una concentració a la Plaça Nova.

L’acte va iniciar-se amb el repartiment de llaços a tots els assistents i l’encesa d’espelmes sobre un mural que denunciava la violència masclista, i després de la presentació a càrrec de la Regidora de Serveis socials, Antonieta Girona, va llegir-se un manifest per denunciar l’existència d’una problemàtica en la que tots i totes hi estem implicats i expressar el rebuig en vers aquesta lacra.

L’acte va finalitzar amb la interpretació de l’ària “Adéu a la vida” (E lucevan le stelle) de l’òpera “Tosca” de Puccini a càrrec de professors i alumnes de l’EMMA: Carme Català (flauta), Anna Garcia (clarinet), Anna Blasco (clarinet), Enric Ordax (saxo) i David Ferré (piano).

Fragment de l’actuació musical:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=5gKXCxG5C00&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk&index=1″ width=”600″ height=”400″]