El “Combo Cantaloupe” de l’EMMA actua al “Moviment Combo 2013”

La 2a edició d’aquest projecte de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) demarcació de Tarragona, “Moviment Combo 2013”, es va realitzar el dimecres 26 de juny a l’espai jove “la Palmera” de Tarragona (veure presentació d’aquesta 2a edició)

Entrada

En aquesta edició hi participaren combos de les Escoles Municipals de Música d’ALCOVER, LA SELVA DEL CAMP, SALOU i TARRAGONA.

Descarregar el cartell: MOVIMENT COMBO 2013.

Per als participants, la tarda va començar a les 16h. Durant dues hores i mitja, els membres dels combos van tenir la oportunitat de familiaritzar-se amb l’escenari, fer les proves de so i practicar una miqueta els temes que interpretarien més endavant. Cada combo també realitzà una entrevista que serví com a falca de presentació abans de cada actuació. Abans de l’obertura al públic, es va servir coca i xocolata per a tots els participants.

El concert va començar a les 19h amb un gran ambient de públic. Els combos van actuar per ordre alfabètic davant dels seus familiars i amics.

Ambient1

Ambient2

El combo de l’EMMA que va inaugurar l’espectacle va estar format per Èlia Blasco (saxo), Cèlia Garreta (flauta), Judit Banús (piano), Xavi Ollé (guitarra), Maria Macedo (baix) i Martí Girona (bateria). Interpretaren “Cantaloupe Island”, un conegut estàndard de jazz composat per Herbie Hancock, “Stand by me” de Ben E. King, i “Boig per tu” del grup de rock català Sau.

Aquest combo es va posar de nom “Combo Cantaloupe”. Us deixem doncs amb la presentació del COMBO CANTALOUPE de l’EMMA:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/99806941″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Resum del directe del COMBO CANTALOUPE:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/99909749″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Fotos del COMBO CANTALOUPE:

Alcover1 Alcover2

Fotos de les diferents actuacions i moments del concert:

L’esdeveniment va reunir a 50 estudiants de música moderna de les escoles participants, així com, un bon nombre de professors que van aprofitar la trobada per compartir experiències i pensaments sobre la situació de la música moderna a les escoles i sobre la delicada situació de les escoles municipals de música en general.

El públic que va oscil·lar al voltant de les 200 persones es van endur un bon record de la trobada de combos un any més. L’organització, veient l’èxit de la trobada ara ja per segon any consecutiu, es planteja mantenir i donar a conèixer una mica més la iniciativa fent-la extensiva a d’altres poblacions que la vulguin acollir.

L’organització vol agrair la col·laboració de les següents entitats sense les quals no hagués estat possible la present edició: Ajuntament de Tarragona, espai jove “la Palmera”, RaberStudis i el grup musical tarragoní EGO per posar la sintonia en aquesta edició.

El “Moviment Combo” és una iniciativa de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) a la província de Tarragona. El projecte pretén dinamitzar el sector de la música moderna i actual a les escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona. Els combos participants tenen la oportunitat de viure l’experiència del directe i entrar en contacte amb el món de la música actual.

Logo