Exitosa presentació de la Batucada d’Alcover amb 50 percussionistes

El taller d’estiu de Batucada organitzat per l’EMMA i la Bandarra Street Orkestra (veure article relacionat) va concloure la setmana passada amb un gran èxit de participació. La cinquantena d’alumnes d’aquest taller provinents d’Alcover, Almoster i Valls principalment, van mostrar els fruits d’aquest taller en una petita presentació que es va fer en el marc de la festa del 30è aniversari dels “Bruixots d’Alcover” a l’Església Vella a la mitjanit del passat 20 de juliol.

998203_489931967759893_168662706_n

Pau Bandarra de la “Bandarra Street Orkestra”, va ser el professor del taller i també l’encarregat de dirigir aquesta nova formació en la seva presentació en públic. En l’actuació, es van interpretar diferents ritmes de batucada (merengue, samba, samba-reggae,…) amb molt d’humor i interacció amb el públic assistent, el qual es va mostrar molt entusiasmat per la iniciativa.

Fotos de la presentació:

Fragment de la presentació:

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=qVO-iCN8rAs&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

Tots els membres de la batucada estaven molt orgullosos del resultat obtingut i plens d’ànims per continuar aquesta iniciativa i consolidar-la com a formació estable al poble d’Alcover. L’organització ja està preparant un nou taller de batucada que permeti incorporar nous interessats que han sorgit arran d’aquest primer taller i així començar l’aventura d’una Batucada a Alcover.

La batucada d’Alcover ha de permetre una aproximació de tots els interessats alcoverencs de totes les edats, a la música, al ritme i a la percussió des de la vessant més lúdica. El moviment, el ball i el show també son elements de gran interès que completarien aquesta proposta d’enfoc social, cultural i educatiu. En aquest sentit, el taller ha sabut integrar membres de diferents colles, entitats, edats, pares i fills, gent del poble i de fora,… amb un objectiu únic: gaudir i aprendre fent música.

Us deixem amb alguns vídeos i fotos del taller:

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=BeInkv_b6GA&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=m9orxnmjmYU&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]