Un combo de l’EMMA participa al “Moviment Combo” a Tarragona

Combos4

El “Moviment Combo” és una iniciativa de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) a la província de Tarragona. El projecte pretén dinamitzar el sector de la música moderna i actual a les escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona. Els combos participants tenen la oportunitat de viure l’experiència del directe i entrar en contacte amb el món de la música actual.

Combos3

La 1a edició del “Moviment Combo” es fa realitzar l’any passat a Tarragona, espai “la Palmera” (plaça Imperial Tàrraco, 1) amb la participació d’un combo de l’EMMA conjuntament amb combos d’altres 4 escoles de la demarcació. La proposta va resultar molt exitosa: veure article relacionat.

Enguany, es convoca la 2a edició pel proper dimecres 26 de juny:

Convocatòria

Aquesta activitat forma part dels actes previs del cicle “Cultura de carrer 2013” del departament de joventut de Tarragona:

Web

En aquesta edició hi participaran combos de les Escoles Municipals de Música d’ALCOVER, LA SELVA DEL CAMP, SALOU i TARRAGONA.

El combo d’Alcover està format per Èlia Blasco (saxo), Cèlia Garreta (flauta), Judit Banús (piano), Xavi Ollé (guitarra), Maria Macedo (baix) i Martí Girona (bateria).

Escolta la falca publicitària:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/98354444″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

L’entrada és lliure. Hi esteu tots convidats !!!