Festival Fi de Curs 2013

2013-06-20 19.09.57

Per acabar el curs 2012-2013 i donar entrada a l’estiu, l’EMMA va organitzar el Festival de Fi de Curs al teatre del Cercle d’Amics. El programa incloia totes les agrupacions de l’escola: Coral Infantil, Coral Juvenil, Coral d’Adults, Conjunt de Violins, Conjunts de Pianos, Banda, Conjunt de Metalls, Conjunts de Guitarres i Combos.

PROGRAMA DEL FESTIVAL DE FI DE CURS 2013 (pdf)

El festival va acabar amb dos arranjaments del professor de l’escola Pau Fargas per a totes les agrupacions de l’EMMA: “Imagine” (J.Lennon) i “Res tornarà a ser igual” (Gossos). Durant el festival es van viure moments especials com l’adaptació de la cantata “El nen enamorat de la lluna” interpretat per la coral infantil amb narradora i actrius, o la arxi-coneguda “Fil de llum” (Polseres Vermelles) on els nens i nenes de la coral juvenil van mostrar missatges d’esperança, pau i felicitat al nombrós públic assistent.

Totes les actuacions van ser presentades pels seus respectius responsables en un gest de divulgació de la pedagogia que està aplicant l’escola. Més enllà de les agrupacions estables que porten funcionant molts anys a l’escola, es van presentar per primera vegada els conjunts de pianos, on 4 pianistes toquen, en 2 pianos, arranjaments populars, clàssics i moderns. En el terreny de la creativitat i la composició, també cal fer especial esment als alumnes de 4t curs del nivell elemental, que van interpretar una peça original composada per ells mateixos durant el curs.

Un altre moment emotiu va ser el comiat per jubilació de la professora Montserrat Serra després de 8 anys de servei a l’EMMA. Montserrat Serra ha estat en plantilla des dels inicis de l’escola, impartint docència en les assignatures de llenguatge, coral i piano i ocupant càrrecs de responsabilitat dins l’escola.

2013-06-20 19.46.27

També va ser moment de fer un breu balanç del curs, de la trajectòria de l’escola i dels seus reptes de futur. David Ferré, director de l’EMMA, va ser l’encarregat de pronunciar unes paraules. L’article complet sobre el 8è any de l’EMMA es publicarà properament a la Revista Municipal d’Alcover. Us deixem aquí un avançament:

ARTICLE SOBRE EL 8È ANY DE L’EMMA

Fotos agrupacions instrumentals:

Fotos agrupacions vocals: