Concert de profes a l’Institut “Fonts del Glorieta”

IMG_2689

Dins les activitats de l’EMMA en col·laboració amb els centres educatius, el passat dijous 20 de juny el combo de professors de l’EMMA va participar a les Jornades Culturals i Esportives celebrades a l’Institut “Fonts del Glorieta”.

IMG_2686

Els professors de modern de l’escola van escollir un repertori adequat al públic que anava destinat. Es van interpretar temes de Bon Jovi i Guns & Roses, entre d’altres. Es van poder escoltar diferents estils com jazz, mambo, pop,…

Amb aquesta actuació l’EMMA va pretendre trencar el gel amb el veí Institut, mostrar què fem i què podem oferir als joves que vulguin aprendre música moderna a l’escola. La valoració del públic va ser positiva i va mostrar força interès durant tota l’actuació.

IMG_2687

Vídeo actuació:

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=AJnhGCb8UT0&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]