La Coral Infantil canta a la Llar d’Infants d’Alcover

CIMG4298

La Coral Infantil de l’EMMA va protagonitzar una actuació a la Llar d’Infants d’Alcover. La trentena de nens i nenes de la coral van interpretar la cantata que han preparat aquest curs “El nen enamorat de la lluna”, estrenada al Fòrum de Barcelona en motiu del 20è aniversari de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música).

El públic de la Llar d’Infants, de 0 a 2 anys, havien estat escoltant un enregistrament la cantata els dies previs a l’actuació i les professores els havien explicat la història de la cantata.

CIMG4296
IMG_2670

En acabar l’actuació els petits volien una altra cançó i la coral els va obsequiar amb una versió original, feta pels nens i nenes de la coral, per acomiadar el curs i donar entrada a l’estiu.

Us deixem amb un fragment d’aquesta última cançó de comiat:

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=Aq_JlvxMhGs&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

Des de l’EMMA, volem agrair a tot el personal docent de la Llar d’Infants i del CEIP “Mare de Déu del Remei” la seva bona predisposició i col·laboració en les diferents activitats que s’han fet conjuntament aquest curs. Pensem que l’educació dels infants es responsabilitat de totes les entitats educatives del poble i que cal unir esforços en aquesta tasca tant important pel present i futur de la nostra societat.

CIMG4294

IMG_2672